Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.01.2011, 22:57:56
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mai frate in romana traducerea corecta a predicii Sfantului Ioan Gura de Aur este "impotriva iudeilor" (a celor de religie iudaica adica) in engleza spre exemplu este "against Judaizers" adica "impotriva iudaizantilor".
Din ce zice parintele Cleopa,primi 14 patriarhi ai Ierusalimului,crestini ortodocsi au fost de neam evreu.
Aceste absurditati cu evrei care fac nu stiu ce conspiratii mondiale sunt scrise de dracii care prin unii de i-au inselat din Imperiul tarist.
Mai anume "Protocoalele inteleptilor sionului".

Sfintele canoane nu interzic sa intri in sinagoga,ci sa te rogi in sinagoga sau sa participi la sarbatori iudaiste.
Adica e vorba de crestini de a nu practica religia iudaista .
Asa ca asta cu cartile religioase ortodoxe care ii numesc jidovi,s-a tradus aiurea de la "iudaizanti" / "iudei" la "jidovi" da nu am vazut peste tot termenul "jidovi" in BOR.
http://www.orthodoxwiki.org/John_Chr..._the_Judaizers
Dracii care ii inseala pe cei antisemiti ii impiedica sa vada ca Sfantul Ioan Gura de Aur a zis ca cine ucide un eretic face un pacat de neiertat.

Adica Sfintii Apostoli au fost cu toti de neam iudeu,si au fost destui iudei crestini ortodocsi.
Sfantul Ioan Gura de Aur nu a fost "batjocorit" fiind obligat sa stea intr-o casa de evrei,nici nu scrie asa ceva in viata sa.

Basarbia a fost luata de unii inselatii de draci din Imperiul tarist,cu mult inainte de a veni bolsevicii in Rusia la putere.
Anume in anul 1812:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Basarabia
Au fost evrei aceia?

Tocmai ca dupa revolutia comunista de la 1917 din Imperiul tarist a putut Romania sa se uneasca cu Basarabia,din acest punct de vedere pentru Romania revolutia comunista din Imperiul tarist a fost ceva pozitiv,ca Imperiul tarist a fost slabit si Romania a putut capata Basarabia.
Bine scris Mihailt,nu stiu de ce dar tare mi se strange stomacul cand se da vina pe evrei,eu admir mult acest popor.Nu zic ca sunt toti buni dar...nici noi nu suntem usi de biserici.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre regimul comunist din Romania Florinvs Generalitati 562 16.09.2016 18:36:38
Familia in regimul comunist florinbrasov0 Generalitati 40 11.09.2016 23:24:09
Holocaustul umilinta Iudaismul 597 16.06.2015 20:40:25
Ce credeti ca se intampla cand fiara ce de lumina ce se vede moare? Man Teo Generalitati 42 05.12.2011 14:45:36
fiara, a carei rana de moarte fusese vindecata bob2909 Din Noul Testament 0 19.12.2010 18:06:14