Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.01.2011, 18:00:10
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit buna , domnule rezervat

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
O spun mai direct: Nu te cred (și am motive serioase, căci cunosc bine principiul adventist în această privință)că acel pastor a putut rosti o așa gogomănie (că adventiștii sunt mântuiți și iertați " indiferent daca pacatuiesc din nou"). Ai înțeles greșit, ori ai făcut o afirmație voit mincinoasă. Deci oricum.... te-ai pripit.
Ce motiv as avea sa mint ? E o parere strict SUBIECTIVA din partea ta , eu nu am deschis acest topic sa creada unii ca tine , Afirmatia , sigur nu stiu cine a facut o, nu stiu exact ce pastor, repet a fost afirmata intr o evanghelizare , oricum protestantii nu au aceeasi smerenie ca si ortodocsi, sa fim seriosi , de ce se numesc direct ''pocaiti''? folosesc acest cuvant incat si a schimbat sensul de baza ,daca spui ca esti pocait cuiva sigur crede ca te ai convertit la vreo alta confesiune neo protestanta.Ai inteles?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Protestanti, Luther si ........invatatura lui alecsandru Biserici Protestante 118 08.09.2015 18:50:21
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta Ioana-Andreea Secte si culte 77 16.11.2013 22:42:56
Experiente cu protestanti danyel Secte si culte 83 12.02.2013 16:18:24
Postul la [neo]protestanti Florin-Ionut Secte si culte 131 21.01.2013 14:41:56
sfintii cei noi sunt catolici sau protestanti? grecu Biserica Romano-Catolica 21 21.07.2009 04:02:01