Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2011, 14:40:26
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Wink Rusine!!!

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Jelenia Góra, Polonia.

Orașele și satele din Vestul și Centrul Europei au o arhitectură de cele mai multe ori predominant istorică, pentru că aceste popoare nu au trândăvit ca românii în veacurile trecute ci au fost preocupați permanent să clădească, să realizeze lucruri frumoase și trainice. De aceea azi așezările de aici sunt adevărate muzee în aer liber de arhitectură istorică iar orașele României sunt niște cazarme anoste de blocuri.

Românii ar trebui măcar acum să-și dezvolte această înclinație spre frumos. În România ar trebui pus la punct un program de demolare a construcțiilor comuniste și a multor din cele de după revoluție (inclusiv mănăstiri și biserici), care alterează aspectul așezărilor (sau al peisajului din afara lor) și induc o stare de spirit demoralizantă, neproductivă. În Germania (fostă de Est) s-a desfășurat și continuă să se desfășoare un astfel de program, prin care blocurile comuniste sunt demolate. Până în 2009 s-au preconizat să se demoleze 350.000 de apartamente:
http://www.spiegel.de/international/...367335,00.html

@ Traditie1

RUSINE!!!Sa va fie rusine obrazului!!!

Nu este prima data, dvs si pe alte thread-uri ati mai vorbit impotriva Romaniei si a romanilor.Traiti in aceasta tara si o denigrati, la fel si pe romani.
Va tine cineva fortat aici?
Sunteti liber sa plecati in Polonia, Germania , Europa Centrala sau oriunde doriti.Dar e rusinos sa"respirati" acelasi aer cu noi si sa ...vorbiti in felul acesta depre romani si Romania!
Va spun pe scurt:TINETI CU LUPUL!
Si locul dvs nu este pe aici!
Sper sa avem norocul sa nu va mai vedem si auzim...poate veti zbura spre celelalte zari!Drum bun!
Despre mine va spun prin cuvintele poetului nostru national(apropo stiti cine este? sunteti roman?):
"...Eu imi apar saracia si nevoile si neamul!
Si de aceea tot ce misca-n tara asta raul, ramul
Mi-e prieten numai mie,
Iara tie dusman ti-este,
Dusmanit vei fi de toate fara a prinde chiar de veste!....."

Nu va permit sa ii faceti pe romani sa se indoiasca de calitatile si frumusetile tarii lor.Niciunde nu veti mai intalni atata spiritualitate ca in aceasta tara.
Maica Domnului a spus ca dupa Sfantul Munte Athos, Romania este gradina Maicii Domnului.(Manastirile din Moldova si nu numai sunt patrimoniu UNESCO!)
Drum bun domnule Traditie!

N.B- va dati mare ortodox dar eu v-am ghicit de mult, sunteti un lup imbract in haina de oaie!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
carti minunate pentru copii, cu reducere 20% briliant16 Stiri, actualitati, anunturi 3 25.08.2018 09:03:44
lucruri minunate in...videoclipuri maria-15 Generalitati 87 16.11.2015 11:47:16
Caut locuri minunate! Adriana-Simona Generalitati 22 14.03.2011 16:53:12
A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? tigerAvalo9 Generalitati 15 06.01.2011 10:45:18
Predici minunate ... mihai anton Rugaciuni 0 17.04.2010 22:21:46