Citat:
În prealabil postat de bairstow
Nene se vede ca rastalmacesti mereu cuvintele si nu cauti adevarul imi pare rau sa o spun. Eu nu am spus ca adventii sunt majoritari ( ce mincinos perfid esti!) am spus ca daca pana acum nu era nimeni sa fie cu adevarat crestin deoarece nu respecta credinta sabatului si nu numai, acum au aparut pentru prima data crestini adevarati (asa ziceti voi) care respecta sabatul.
|
Cred că nici tu nu mai știi ce ai spus, cert e că "mincinos perfid" poți fi și tu în aceeași măsură cu care măsori. Când am spus că suntem "pentru prima dată creștini adevărați"?
Citat:
In afara de sabat cu ce se asemana biserica etiopiei cu adventiii? Pe bune ai ramas in urma. Inainte o dadeati cu valdenzii acum cu acestia. Dar si unii si altii nu aveau aproape nimic in rest cu voi.
|
Ca orice biserică creștină mai are multe puncte comune de credință. În ce privește păzirea sabatului, mai există și alte denominațiuni creștine.
Citat:
Repet aceasta biserica practica taiera imprejur. Deci avand o comunitate mare de evrei (vezi Nt in privinta altor biserici) aceasta biserica a fost atrasa cumva de invataturi iudaice!
|
"
Învățături iudaice" respectă și Biserica Ortodoxă, așa că nu poți fi atât de critic la adresa etiopienilor...