Citat:
În prealabil postat de cristian67
Eu mi-as dori o societate in care sa nu mai existe oameni care au spus ineptiile tale,era mult mai bine daca te rugai.Hai sa vedem de neputintele noastre,ca modelele despre o societate sau alta sunt pareri care ne rod mintea.Deci spunand ce ai spus cu filmele americane si scandalurile politice ti-ai dat examanul,doar gura graieste din prinosul inimii,si al mintii imprastiate pe cele de netrebuinta.Stiu ca o sa raspunzi,pentru ca asa-ti place tie sa ai ultimul cuvant totdeauna,dar as vrea sa inchei spunandu-ti ca virtutea tacerii e mai mare decat cea a vorbirii,mai ales in cazul tau.Sper sa nu te superi pe mine si sa iei toate acestea ca pe un lucru bun care ti se intampla pentru a te desavarsi.
|
De ce? Doar a fost foarte obiectiv. Oamenii care gandesc putin ar lua-o si mai mult rara de plictiseala, fara distractiile care ii tin ocupati. Asa cel putin, mai cunosc si ei putin lumea, macar in modul distorsionat in care o percep. Si batandu-se cap in cap sa-si explice unul altuia tainele universului lor limitat, mai pricep si ei astfel cate ceva macar din experienta directa de viata a confruntarii. Altfel ce ar face? Ce faceau si inainte de 89, adica ignoranta lucie, lenevie, bautura si toate frustrarile refulate in rautate imbecila impotriva aproapelui. Sau nu era asta situatia generala in ultimii ani inainte de 89?!..