Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2011, 16:16:02
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit pt maria40

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Da asa e.... te tot incearca Dumnezeu pana cand cazi la propriu si la figurat de ajungi prin spitale de Psihiatrie de disperare. Se spune ca Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce.
Probabil asa o fi, dar, eu de cateva luni traiesc o drama....atat de mare ca daca as fi putut sa aleg intre moarte si ce mi se intampla acum as fi ales moartea fara doar si poate.
Sa-mi iau zilele mi-e teama de Iad.....inca nu mi-am pierdut de tot credinta, dar, ma simt ca si cum as fi sfasiata....o durere cumplita si continua care imi macina sufletul.
Sa nu crezi ca am o deceptie sentimentala...era bine sa fie doar atat.
Te cred si iti inteleg zbaterea....Am trecut si eu prin asemenea clipe....Plangeam si ma rugam ca daca nu merit indurare, sa ma ia la El....Apoi pt nu imi puteam pune capat zilelor ma acuzam de lasitate....Dar....(si total in alt sens decat crezusem), mi s-a intins din nou mana divina...Sigur, mai am momentele mele de deznadejde, mai rare insa de atunci , cand trec printr-o astfel de imprejurare , ma rog , ma rog si mai mult si implor....Iar...raspunsul vine mereu...Nu stiu ce necaz te framanta, daca vrei mi-l poti strecura in privat, daca nu , nu-i nimic, ne vom ruga pentru tine mai multi de pe forum si stiu sigur ca intr-un fel te vei alina...Dumnezeu sa iti deschida ochii si sa gasesti raspunsul corect! Sunt alaturi de tine ! Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii Man Teo Generalitati 15 15.08.2011 19:17:52
Mania lui Dumnezeu!!! bodo1222 Generalitati 42 03.02.2011 21:23:45
Frumusetea creatiei vazuta prin "ochii" stiintei Jane Says Teologie si Stiinta 21 08.03.2010 12:50:40
Suntem straini in ochii si inimile celorlalti costel Generalitati 8 23.12.2009 20:10:34