Citat:
În prealabil postat de Traditie1
......
A fi credul în veacurile trecute era scuzabil, dar în zilele noastre este un semn de gravă ignoranță. Și totodată ceva ce te ține pe loc în dezvoltarea personalității. Dacă ai reuși să depășești această convingere ai putea să-ți schimbi și restul sistemului de valori, nu ai mai scrie mesajele aberante pe care le scrii, în care îi vezi pe toți mai răi decât sunt în realitate.
|
La fel cum trebuie să crezi în toți proorocii tot așa trebuie să nu crezi în nicio minciună, deci un astfel de echilibru trebuie să ai, iar sistem de valori al meu propriu eu nu am de ce să-l schimb căci eu nu am al meu niciunul căci omul orice sistem de valori ar avea e în zadar căci nu ale omului sunt valori ci ale Domnului. Iar mesaje aberante nu eu am scris și nu pe oameni îi văd eu răi ci lupta e cu duhurile rele care îi stăpânesc pe oamenii cei ce au fugit de la fața Domnului ca să se ascundă prin tufișuri... și sunt mult mai rele minteresele lor decât sunt eu în stare să le văd sau să le pricep jocul necurat și mârșav... înscenat.
Iar mahomed n-a priceput nimic din ce se întâmpla cu el, ci a fost o victimă ''vrednică'' care a fost educată să se răzbune, dar era victima celui rău care a creat un alt sofism uriaș pentru umanitate, o gLume de morți sadici care cred că nu sunt morți căci i-a păcălit 'marele' anonim iluzionist că iată sunt vii... și nu era nicimăcar anonim, ci era satana și lucsifer căci se vede după roadele ce ies din neghinele sădite în ei, nu e mare lucru să-ți dai seama că e vorba doar de poftele răutății... ochiululhul cel plin de basme amare, ce se crede înțepțeplept acuzând și răzbunăndu-se în tentația de a-și apăra averile idolicești, jafurtul cel mai lacom și desfrânalb.