Citat:
În prealabil postat de camy_d
Având niște semințe feministe în ființa mea, m-am gândit de ce nu e egalitate între sexe nici măcar în religie. Apoi mi-am dat seama că-mi doream ca bărbatul să facă totul și să deschidă ușile și să vorbească frumos și să care ce-i mai greu și să asculte și să aducă bani în casă. Atunci mi-am dat seama că-i echitabil ca bărbatul să protejeze femeia, să fie un gentleman, iar femeia să-l asculte pe bărbat. Ce voiam eu era prea mult.
Dar sunt de acord ca femeia să fie supusă, numai și numai dacă bărbatul o respectă, e finuț și iubitor cu ea. Dacă-i un bădăran atunci nu merită ascultare.
Din păcate în istorie bărbații au abuzat de puterea lor, femeia trebuia să fie supusă, iar bărbatul s-o bată, s-o înșele. Dacă ea înșela era umilitor, dacă el înșela, era cel mai tare. Asta nu-i echitabil. Din această cauză și cred că a apărut feminismul.
|
Ce inseamna aceasta supusenie... practic?
Intr-o relatie normala nu isi poate avea loc un asemenea concept ( si nu voi crede niciodata altceva, orice mi-ar spune cineva

)...si atunci cand vorbesc de o relatie normala, ma refer strict la casatoria cu un barbat gentleman, finut si extrem de iubitor!!!