![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea cred ca profesorul de religie, nu are nevoie de: - machiaj discret; - bijuterii fine; - ceas de buna calitate; - parfum discret; etc. Mandria ne este cultivata de aceste trucuri "discrete", menite de a ne pune in valoarea persoana proprie. Iar un profesor de religie trebuie sa invete copiii despre modestie, opusul mandriei. Tinuta lui "propovaduieste" prima, inainte de a deschide el gura. Din punctul meu de vedere tinuta unui profesor de religie ar trebui sa fie: simpla, curata, bine calcata, decenta, fara extravagante, in culori placute (nu tipatoare). Fara machiaj, fara bijuterii. O față curata, luminoasa, calda, zambitoare. Un profesor de religie trebuie sa para (si sa fie, desigur) abordabil. Mie personal dintotdeauna mi s-a parut ca eleganța hainelor face o persoana sa para distinsa, dar ... inabordabila. Am citit aici (http://damaris-daria.blogspot.com/20...-ortodoxa.html) ceva ce mi-a placut si care cred ca se aplica de minune si in acest caz: O credincioasă, ce avea o față curată, foarte frumoasă, a fost întrebată odată de o doamnă elegantă: “Te rog, spune-mi ce cosmetice folosești?” Credincioasa a privit-o și a răspuns: – pentru buze – adevărul; – pentru voce – rugăciunea; – pentru ochi – mila; – pentru maini – binefacerea; – pentru inimă- dragostea. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slujirea profesorului de religie | iosif | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 33 | 30.01.2014 12:55:18 |
Responsabilitatea profesorului de religie | I.Calin | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 23 | 04.08.2012 15:42:35 |
|