![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
in plus, in viata suntem mereu limitati, iar daca vrem sa ne limitam la Dumnezeu, poate ca urmare a dragostei catre Sine (sa speram cu cat mai multa minte) e ceva pacat in asta? Oare postul ce e de fapt? Dar pe langa post mancam si carne si o cinstim si il slavim pe Dumnezeu ca ne-a dat carne... Nu e asa si cu muzica? Uite de dragul lui Dumnezeu, calugarii, pustnicii, unii mireni, unii daca au renuntat la muzica zicand ca e stricatoare, ii opreste sa se roage mai mult decat ar dori... oare sunt limitati?... vezi limitarea de care vorbesc?... De aia Danut a avut mai multa dreptate, pentru ca tu nu l-ai inteles... si n-ai abordat problema mai serios... Iar despre cei care-mi tin trena sau sunt descuiati la minte sau nu, si cei care nu fac asta presupun ca se refera la sustinerea anumitor pareri de ale mele... Ce sa zic, descuierea la minte nu are nici in clin nici in maneca cu sustinerea unor anumite pareri... asa ca sa nu mai discutam asa ceva... Citat:
Uite, eu am presupus ca e o problema in astfel de excese, si am cautat o anumita solutie... de aici in colo e problema mea... sau cel putin presupun asta... Si uite un fel de a aprecia muzica... http://www.youtube.com/watch?v=-JfpacjZWyw http://groups.yahoo.com/group/credin...a/message/1294 ^ || Scurta privire teologica asupra muzicii...
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pareri pro&contra despre reportajul protv-ului legat de preoti!!! | ovidiu.mihai05 | Biserica Ortodoxa Romana | 11 | 16.05.2011 18:52:48 |
sa ne vedem la poarta raiului! | lore86 | Generalitati | 11 | 31.08.2010 21:29:54 |
Despre muzica...o intrebare. | tigerAvalo9 | Generalitati | 17 | 30.04.2010 12:04:16 |
Pareri despre ASCOR(Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani) | none | Generalitati | 6 | 17.11.2009 00:08:07 |
|