Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2011, 21:48:28
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
Vorbeam la modul general, despre oamenii obisnuiti. Sfintii sunt altceva. Atunci cand voi avea un copil o sa-mi dau viata pt el fara sa clipesc. Deja intr-un caz de acest gen nu mai este vorba de a ma simti implinit, ci de o iubire imensa pe care eu o voi avea fatza de acel copil. Dar cand e vorba de un om de pe strada, o sa-l ajut din mila, din compasiune, iar asta ma va face mai fericit gandindu-ma ca azi am mai facut o fapta buna.
In ceea ce priveste copilul, Dumnezeu sa va ajute sa-l aveti, iar mai apoi sa-l cresteti!:)
E greu sa fii parinte, dar El va va intari.
Cu omul de pe strada...se poate si acolo sa existe iubire...atunci cand ajutorul trece de aruncatul unei monede sau a altui lucru marunt si capata sprijin de la gandul indreptat spre Hristos.
Iti este mila pana la lacrimi, ii doresti binele acelui om, te interesezi de soarta lui...si atunci vrei sa faci mai mult, sa daruiesti mai mult, asa cum a facut Hristos pentru noi.

Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Egoismul LapetiteMoc Generalitati 49 10.09.2011 03:16:33
Despre unele cutremure -cauza lor sunsray Secte si culte 4 22.04.2011 13:07:17
Cauza mortii lui Toni Tecuceanu... inorog Stiri, actualitati, anunturi 7 20.03.2010 17:18:40
Dumnezeu nu este cauza raului Paisie Aghioritul Teologie si Stiinta 2 05.03.2010 07:10:28
sa fie din cauza unor vraji arifa Vrajitoria 5 16.09.2008 22:55:29