Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2011, 13:38:59
padrevicentiu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
F corect. Stiu cazuri (si nu putine) de preoti pt care darul pe care il primesc in urma hirotoniei reprezinta doar un instrument de afaceri. Exista si cazuri extreme in care familia a stat cu decedatul in casa zile intregi deoarece nu aveau bani sa plateasca inmormantarea.

Da, examene f grele, de parca la POLI, UMF, UTC, Arhitectura, Drept, (si pot sa merg departe cu lista) e apa de ploaie. Oriunde am merge si orice am incerca sa facem, pt un rezultat f bun trebuie perseverenta si multa munca, si mai putina mandrie si aroganta.
Da asa este unii fac asta pentru afaceri dar tu cine esti ca sa il judeci?Tu tii cumva Sfintele Taine in mana?Cumva prin intermediul tau Dumnezeu iarta pacatele oamenilor?Oare tu poti boteza copii sau sa faci slujba nuntii,etc.?
Acum depinde de fiecare daca pune taxe la inmormantare sau nu...eu de exemplu nu as pune asa ceva stiind situatia actuala a economiei acestei tari.
Citeste postul meu anterior ca sa intelegi ce am vrut sa spun prin aceste examene si ca ar trebui sa va opriti din a mai face pe grozavii cu pareri
ieftine.
Nu stiu de ce dar acest forum nu prea pare crestin-ortodox pare mai mult crestin-judecator sau crestin-fariseu.Oamenii ca voi il dau jos pe Dumnezeu din tronul de judecata si va asezati voi!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
hula impotriva Duhului Sfant mihaisepo Din Noul Testament 27 21.08.2011 01:02:17
pacat impotriva Duhului Sfant lore86 Generalitati 12 20.04.2011 11:42:12
Hula impotriva Duhului Sfant Eliana Generalitati 22 19.02.2011 01:52:40
Cultura Duhului - Cuvantul lui Dumnezeu Rodica50 Intrebari utilizatori 34 05.12.2010 19:27:14
DUMINICA POGORARII DUHULUI SFANT SSB Despre Biserica Ortodoxa in general 14 11.06.2008 19:37:23