Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2011, 23:06:14
George.m George.m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinaEM Vezi mesajul
Buna! O prietena mi-a aratat niste carti oracol cu ingeri "Ce vor ingerii tai sa afli". Este si carte scrisa de o autoare din America, Doreen Virtue. Nu cunosc numele ingerilor din acele carti oracol; doar pe Arhanghelul Mihail. Acea prietena mi-a zis sa imi pun o intrebare, chiar banala, si sa aleg o carte. Am extras una si raspunsul meu se gasea in cartea cu Arhanghelul Mihail, unde scria ceva de genu nu iti mai face griji, sunt aici sa te ajut, cheama-ma cand ai nevoie de ajutor.

Intrebarea mea este: este pacat sa posed astfel de carti oracol de unde astepti un raspuns? Este pacat sa caut ingerul pazitor ce are nume ce nu-l cunosc?
Multumesc anticipat.
Aceste lucruri nu tin de spiritualitatea ortodoxa. Daca vrei sa vietuiesti ortodox, trebuie sa te feresti de practici de acest gen, ce sunt considerate vatamatoare pentru suflet. In ortodoxie nu e incurajat teribilismul, spectaculosul.

Multi, din curiozitate poate, prin anumite acte cu caracter magic, intra in legatura cu duhurile demonice, iar apoi nu mai pot scapa de ele, intrucat le-au dat drepturi asupra lor. E bine de stiut ca demonul nu-ti face niciun "serviciu" gratuit.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cartile sfinte! miti29 Morala Crestina 3 30.10.2011 17:37:10
Cartile penticostalilor Neonila Generalitati 183 29.10.2010 23:55:46
CARTILE - Bucuria mea! geo.nektarios Stiri, actualitati, anunturi 23 24.02.2009 01:00:06
Se schimba cartile de identitate Capy Generalitati 21 06.05.2008 18:59:20
Ingeri nightwolffba Generalitati 10 11.04.2008 08:35:50