Citat:
În prealabil postat de AlinaEM
Buna! O prietena mi-a aratat niste carti oracol cu ingeri "Ce vor ingerii tai sa afli". Este si carte scrisa de o autoare din America, Doreen Virtue. Nu cunosc numele ingerilor din acele carti oracol; doar pe Arhanghelul Mihail. Acea prietena mi-a zis sa imi pun o intrebare, chiar banala, si sa aleg o carte. Am extras una si raspunsul meu se gasea in cartea cu Arhanghelul Mihail, unde scria ceva de genu nu iti mai face griji, sunt aici sa te ajut, cheama-ma cand ai nevoie de ajutor.
Intrebarea mea este: este pacat sa posed astfel de carti oracol de unde astepti un raspuns? Este pacat sa caut ingerul pazitor ce are nume ce nu-l cunosc?
Multumesc anticipat.
|
Aceste lucruri nu tin de spiritualitatea ortodoxa. Daca vrei sa vietuiesti ortodox, trebuie sa te feresti de practici de acest gen, ce sunt considerate vatamatoare pentru suflet. In ortodoxie nu e incurajat teribilismul, spectaculosul.
Multi, din curiozitate poate, prin anumite acte cu caracter magic, intra in legatura cu duhurile demonice, iar apoi nu mai pot scapa de ele, intrucat le-au dat drepturi asupra lor. E bine de stiut ca demonul nu-ti face niciun "serviciu" gratuit.