Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Vechiul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.03.2011, 23:16:08
vultur77's Avatar
vultur77 vultur77 is offline
Member

Data înregistrării: 22.11.2010
Locație: Maramures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vultur77
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
Din cate am citit in VT Dumnezeu , instiga la omoruri , chiar omoara , face discriminari intre popoare , cere jertfe sangeroase , si ce mi sa parut interesant e faptul ca Dumnezeu parca a facut pamantul doar pentru poporul israelit , care incearca sa l scoata din robie si sa i de si lui un pamant sigur , facand diferenta intre popoare , si din cate am citit Dumnezeul Vechiului Testament face referire la faptul ca numai Israel e poporul lui , si celelalte popoare nu.

Mi se pare ciudat ca Dumnezeu Atotputernic care a creat universul se coboara in pe varful unui munte si vorbeste cu oamenii ca de la egal la egal , chiar Moise uneori dandu-i sfaturi sau amintindu-i unele lucruri , de parca Dumezeu nu stie totul .

Nu stiu ce sa mai cred , simt ca imi pierd credinta , chiar as vrea sa cred , deoarece Crestinismul ortodox e o religie atat de frumoasa , de veche .Cred in Dumezeu care a creat totul , si pe noi , dar ma indoiesc ca Dumnezeul Vechiului Testament e Acesta. Dati- mi niste sfaturi.
Crede in duhovnicul tau,daca ai unul,daca nu cauta-ti!!!
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau sa cred florinpoto Generalitati 14 13.11.2010 13:44:12
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI mq Generalitati 19 02.09.2009 13:54:01
ce sa cred? camiluncan Stiri, actualitati, anunturi 37 18.07.2009 23:17:59
Asa cred io! consuela Generalitati 22 05.06.2007 16:01:03