Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2011, 09:45:41
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Banuiesc ca linkurile date de mine nu reprezinta vocea ortodoxa.. Parintele Seraphim Rose este de neglijat, probabil.. ca nu era induhovnicit sau cum?

.. sau parintele Cleopa - care relateaza si el ceva despre acest subiect - nici el nu stia multe, nu? Decat esentialul: ca este inselare draceasca.
Părinții Cleopa și Serafim Rose s-au pronunțat pe multe subiecte într-un mod prudent, ca să nu smintească babele. Nici eu nu aș discuta subiectul ăsta cu vreo bunică mai credincioasă, pentru că nu are nici un rost.

Însă vezi tu, Părintele Galeriu era de cu totul altă părere. Și vorbesc despre un teolog de o vastă cultură care cînd vorbește nu se află în treabă. Pe el îl cred, indiferent de opinia altora. Da, se poate ca să se fi înșelat, așa cum foarte bine se poate ca și ceilalți să se fi înșelat. E vorba de credință la urma urmei. Iar dacă această convingere nu contravine teologiei creștin-ortodoxe, atunci nu sînt în pericol de a-mi pierde mîntuirea.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote