Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Draga domnule/doamna(niciodata nu stii pe forum cu cine te conversezi)...
Sida este cauzata de infectarea cu VIRUSUL HIV,la fel cum hepatita este provocata de infectarea cu virusul hepatitei...Ce anume nu intelegeti?Nu este acest sindrom urmarea infectiei cu un virus??Oricum am intoarce-o,tot ramane acest virus la mijloc!
Puteti sa-mi dati detalii si trimiteri la anumite materiale care indica ca Sida poate fi provocata si de alte bacterii,fungi sau protozoare???Fiti mai clar in exprimare,si nu ma incadrati pe mine la sarcasm si ironie,din atata lucru...
|
Doamna/domnisoara Yasmina. Am fost cat se poate de explicit. Blackswan a spus ca SIDA este un virus, ceea ce nu este adevarat. SIDA este un sindrom, o boala. Ce este atat de greu sa faceti diferenta intre un virus si o boala? Faptul ca virusul HIV declanseaza SIDA nu inseamna ca SIDA=HIV. Stiu ca nu pare esential acest aspect cat se poate de logic, insa este foarte important, deoarece exista oameni purtatori ai virusului HIV care nu se imbolnavesc de SIDA si exista oameni care sufera de SIDA insa nu din cauza Virusului HIV. Cred ca mai clar de-atat nu am cum sa fiu.