Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.04.2011, 07:46:15
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Sper ca n-ai sa zici ca nici astia nu stiu medicina.

Din pacate, asta e realitatea, termenul de AIDS a fost consacrat de HIV.
Nu spun ca ei nu stiu medicina, insa acelea sunt doar niste siteuri si contin mult mai putine informatii decat contine un tratat de farmacologie de 1800 pag. Ideea este ca, intr-adevar, in majoritatea cazurilor virusul HIV este cel care declanseaza boala. Insa, privind dpdv farmacotoxicologic, trebuie luati in vedere toti factorii care pot provoca acest sindrom (pt a se intelege mai bine ce medicamente se administreaza si cum trebuie acestea sa functioneze). Si atunci, prin cercetari aprofundate, reiese ca exista si factori carentiari, factori toxici (droguri, alcoolism cronic, exces de nicotina), precum si factori iatrogeni/medicamentosi (unele antibiotice, corticosteroizi) care distrug sistemul imunitar si astfel se instaleaza sindromul numit SIDA. Nu vorbesc aiureli. Sunt student la facultatea de farmacie, iar ceea ce spun aici sunt informatii date de catre profesorul nostru la curs.
Nu vreau sa dau informatii eronate, insa asta e adevarul. Personal, iubesc farmacologia si am studiat f mult si in plus. Crede-ma ca spun adevarul.
Definitia pe care o vei gasi pe toate site-urile va fi cea pe care ai dat-o tu, insa exista informatii ce nu pot fi gasite pe internet, iar pt a avea acces la ele fie trebuie sa ai in biblioteca tratate de specialitate, fie trebuie sa inveti intr-un domeniu ce se ocupa de medicina si farmacie, respectiv boli si medicamente.
Si acuma trebuie sa plec, tre' sa ajung la fac. Azi am de facut o expertiza la toxicologie:| Doamne-ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
PACATUL - Lucrare a lui Dumnezeu OmuBun Pocainta 18 04.12.2016 21:32:26
Pedeapsa pentru pacate Florin-Ionut Pocainta 147 02.11.2013 15:06:22
Divortul- poate fi considerat pedeapsa a lui Dumnezeu?! leonard78 Generalitati 37 24.05.2011 21:19:44
Cutremurele sunt pedeapsa lui Dumnezeu? sophia Generalitati 30 08.06.2010 22:32:25
Pedeapsa pentru vrajitorie ! cristiboss56 Vrajitoria 0 17.12.2008 19:55:01