Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.04.2011, 14:49:35
myreille myreille is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.06.2010
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
pai atunci ar trebui sa te bucuri, ca doar soacra e ortodoxa, nu-i asa?

iar daca zici ca ea nu mai e adventista, si se vor casatori la vara la ortodocsi.
imi face impresia ca soacra face treaba buna deja si pana la vara o sa o convinga si pe ea sa treaca la ortodocsi.

apropo, parinte Gheorghe, cum vine asta cu "de multe ori, comanda si hotaraste duhul dreptatii-corecte si nu Duhul Iubirii Drepte"?

Sunt dezamagita de cele spuse de ea, nu neaparat suparata...la vara se casatoreste, dar nu trece la ortodocsi...se poate o astfel de casatorie...am mai auzit.
Copilul il boteaza ortodox ca sa ii faca pe plac sotului, care de altfel e orgolios...nu de altceva...
Si ..soacra...degeaba e ortodoxa si bisericoasa cum o fi...daca i-a lasat sa stea cu copilul nebotezat 2 luni ...si nefiind casatoriti....deci are aport 0 din partea mea.
Si oricum soacra poate deceda oricand....cum i-a murit si sotul de curand...asa ca oricum copilul va alege la 18 ani adventismul...va dati seama....e logic...

Spre surprinderea mea a fost fff jignita ca nu i-am botezat...nu ma asteptam...si mi-a zis ca daca preotii nu ar lua atat de mult la botez l-ar fi botezat si maine...fapt ce m-a deranjat la extrem, observand deci ca nici pe preoti nu ii suporta f. mult....de ce mi-o fi cerand sa ii botez ...nu stiu....numai Dumnezeu stie....
Bine ca mi-am vazut de treaba....
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
intrebari in legatura cu evangheliile ann Din Noul Testament 51 10.02.2012 07:48:29
In legatura cu Biblia Golbi_ Generalitati 16 15.06.2011 14:07:27
Cum putem lua legatura cu cei adormiti? AdeLlA Generalitati 40 16.12.2010 13:54:51
Ce inseamna de fapt botez si feluri de botez sophia Botezul 8 30.01.2010 10:02:22
Noi descoperiri rusești în legătură cu ADN-ul andreicozia Teologie si Stiinta 4 17.10.2009 23:27:35