Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2011, 17:48:55
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vultur77 Vezi mesajul
Pentru inceput cred ca ar fi bine sa il lasam pe ''dumneavoastra'' la o parte,caci poate ca par,dar nu sunt chiar batran(cu ocazia asta o sa imi trec si eu data nasterii) ca sa nu fiu transformat din'' vulturas'' in'' batran'':::))).

Referitor la intrebarea ta sau a dumneavoastra pot sa spun din experienta mea proprie ca,atunci cand merg pe cale si nu cad,adica atunci cand ma intorc de la duhovnic spovedit si cu forte noi eu unul nu mai simt acea singuratate de care se plange marea majoritate,dar am si eu caderile mele care ma indeparteaza de DUMNEZEU si in acele momente incep sa simt si eu acea singuratate sau mai bine zis lipsa persoanei caruia ar trebui sa-i impartasesc dragostea,dar dupa cum am spus aceasta lipsa o simt in momentele mele de cadere adica atunci cand las garda jos si ma las invins de vrasmasii care imi dau peste bot cu patimile mele cele vechi, si ma indepartez de DUMNEZEU.

Cat despre varsta cred ca nu prea conteaza caci avem in Evanghelie multe exemple de tineri carora li sa adresat HRISTOS si cei care sunt mai tineri si au discernamantul necesar pot sa invete de la cei care sunt mai inaintati in varsta.

Daca inima isi doreste o persoana pe care sa o iubeasca,mai mult decat isi doreste sa IL IUBEASCA PE HRISTOS atunci CEL care locuieste in inimile oamenilor cade pe locul doi si noi cadem din porunca IUBIRII DE DUMNEZEU caci dupa cum stim trebuie sa IL iubim pe Dumnezeu cu toata inima, sufletul,cugetul si puterea,iar abia pe urma pe aproapele ca pe noi insine.Atunci cand ne vom lasa cu totul in voia DOMNULUI vom obtine si cele necesare mantuirii,caci dupa cum zice si duhovnicul meu,o sotie sau un sot care sa ne ajute la mantuire se poate obtine DE LA DUMNEZEU doar prin staruinta in rugaciune.
Multumesc pentru raspuns, apreciez sinceritatea:).
Iar eu chiar nu sunt "dumneavoastra":)):)).
Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ma simt singur... Sanduu Generalitati 204 31.07.2016 18:46:44
simt ca nu mai pot sa ma rog... onyx235 Generalitati 28 04.01.2013 19:56:07
de ce ma simt mai trista decat tristetea fior Generalitati 55 18.07.2011 19:53:38
Sunt foarte trista Simona-Marilena Generalitati 51 04.05.2010 22:36:21