Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2011, 23:41:39
cristina27 cristina27 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.04.2011
Religia: Ortodox
Implicit

discutia legata de aspectul fizic este atat de relativa si nu cred ca isi are locul pe acest forum.
nu cred ca motivul pt care o persoana nu isi gaseste un partener de viata este pentru ca este grasa sau slaba.
din punctul meu de vedere ,persoanele care deviaza de la subiect sau care jignesc,trebuiesc ignorate . intotdeauna se va gasi cineva care sa vrea sa fie centrul atentiei,cu orice mijloace ,si se va amuza si va fi mandru ca i-a enervat pe ceilalti,sau ca ceilalti i au raspuns la provocare.
pt Ioana : sunt de acord cu cei care au spus ca trebuie sa ai rabdare si credinta,pentru a intalni persoana potrivita.
sunt convinsa ca toate se intampla cu un scop.avem liberul arbitru si putem face propriile alegeri,dar vor fi alegeri bune,numai daca ne rugam si suntem sustinuti si de Dumnezeu.
asa cum au mai zis si altii,faptul ca nu esti cu nimeni momentan,este poate mai bine pt tine,pt ca ai fost ferita de situatii in care alaturi de cineva ar fi putut fi mai rau.
este mai bine singur decat cu persoana nepotrivita.
intotdeauna trebuie sa ne gandim ca cel mai bine este asa cum vrea Dumnezeu,nu asa cum vrem noi,uneori.El stie mai bine ce este mai potrivit pentru fiecare.
pt ANA: este o situatie f complicata si este greu de a da un sfat. imi dau seama prin ce treci. Faptul ca ai descoperit boala lui ,inainte de a face marele pas al casatoriei ,ar trebui sa iti spuna ceva. este alegerea ta : daca tu crezi ca vei putea trai toata viata cu un om bolnav,inconstant,care poate face crize cand nu te astepti,fa-o,daca nu,indeparteaza-te. trebuie neaparat sa vorbesti cu duhovnicul tau despre aceasta problema si sa te rogi mult,mult de tot.Din pacate este ff greu a avea o boala psihica si a fi cu Dumnezeu in acelasi timp...
va doresc sa fie bine!Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ma simt singur... Sanduu Generalitati 204 31.07.2016 18:46:44
simt ca nu mai pot sa ma rog... onyx235 Generalitati 28 04.01.2013 19:56:07
de ce ma simt mai trista decat tristetea fior Generalitati 55 18.07.2011 19:53:38
Sunt foarte trista Simona-Marilena Generalitati 51 04.05.2010 22:36:21