Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2011, 20:32:34
Opet... Opet... is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Mantuitorul,in Predica de pe Munte,a spus: ,,Ferice de cei cu inima curata, caci ei vor vedea pe Dumnezeu!".Tot EL a mai spus:,,Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi".
Eu am intalnit oameni foarte amabili,buni,milostivi si fericiti...aveau o inima asa de curata,dar unii nu credeau in Dumnezeu sau nici nu se gandeau la asa ceva(uitasera sa mai mearga la biserica,sa se mai roage).Dar erau fericiti impreuna cu familia lor...

Cred ca Dumnezeu vrea ca oamenii sa fie mai buni unii cu altii,mai iubitori...chiar daca acestia nu cred in El sau cred.

Cred ca El este mult mai presus de noi,din toate punctele de vedere,si nu este un Dumnezeu maniat,furios.

Daca un om a fost modest,ajutator,plin de calitati dar nu a crezut...Dumnezeu il va trimite in iad?...Asa gandim noi,oamenii,asta inseamna sa-L coboram la nivelul nostru de gandire.
Si sunt multi cei care cred in Dumnezeu,dar nu respecta legile morale...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Parinte, ce este adevarul? Ekaterina Morala Crestina 24 14.08.2012 22:24:16
Roaga pe Dumnezeu sa fie profesorul tau, sa te invete unde este adevarul spre_rasarit Generalitati 0 25.10.2011 15:49:22
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? gpalama Secte si culte 23 31.05.2010 22:07:54
Adevarul georgeval Generalitati 7 07.09.2009 22:17:16