Doamne ajuta si Hristos a Inviat
Dragii mei care imi sunteti alaturi vin sa va mai aduc unele vesti si bune si mai putin bune ,eu ma simt binisor sa spunem mai am dureri in dreapta sub coasta usoare sagetaturi dar traiesc cu speranta ca Dumneyeu imi va raspunde rugaciunilor si ma va tine sanatoasa langa ingerasii mei sai cresc si sa ma bucur de ei .Ioana mai are doar putin si termina anul scolar ,clasa 1 a trecut atat de repede ca numi vine sa cred parca ieri ma pregateam sufleteste si aveam mai multe emotii ca ea ca incepe scoala si ma temeam de felul in care va invata si se va comporta dar a trecut fetita mea este pe primul loc in clasa ,la serbare are 4 roluri si abecedarul sunt tare mandra de ea mai rau este ca nu am cu ce sa o imbrac mi sa cerut rochita lunga roz si papucei albi sau roz in picioare pe aceasta cale va intreb poate aveti fetite si nu va mai sunt de folos aceste lucrusoare papucei sandalute si roghite de culoare roz sa ma ajutati sa o imbrac la serbarea de sfarsit de an ,Emilian nu prea a mers la gradinita acest an din cauza cerintelor care au fost si posibilitati foarte mici dar merge la serbare si are si el doua poezii foarte frumoase care deja leam invatat si eu cu el toata ziua le spune prin casa ,nici cristinel nui mai prejos si el a inceput sa vorbeasca si rupe mai bine desi mai mananca cate o litera se intelege bine ce vorbeste ,am vorbit cu educatoarea si incepand din luna martie il ia in grupa mica daca va putea il va lua din luna septembrie dar eu trebuie sa il ajut sa vorbeasca bine sa se inteleaga ,astept cu mare nerabdare acest lucru sa se intample si asa voi putea cu ajutorul lui Dumneyeu sa merg si eu sa am un servici sa nu mai cer ajutor nimaniu ca este tare greu numai cel care este in situatie stie ,duminica am fost la Sfanta slujba si am pus cu ajutorul lui Dumneyeu acatist de 40 de zile pentru spor si vindecare de boala ,sanatate si bucurie in casa si vreau sa va rog sa va rugati si pentru noi ca bunul Dumnezeu sa ne ajute asa cum ne rugam si noi daca puteti pentru toti am pus acatiste care ii cunosc si care sunt in sufletul meu si celor apropiati lor Dumnezeu sai ierte si pe cei care nu mai sunt langa noi, va rog daca cineva are putetre sa ma ajute cu o roghita pentru serbare si o pereche de papucei ionica este slabuta arata mai mult de 6 ani este mai plapanda ,poate voi avea putere si voi pune poze pe forum nu gasesc inca un aparat sa iau sau un telefon sa fac poze cei care au nu au timp sa ma ajute dar cu siguranta va voi pune poze cu copii de la serbare si celelate hartii de la spital chiar daca intarzii daca ma puteti ajuta ca nu am posibilitate sa le cumpar va rog lasatimi un raspuns pe privat tare fericita mati face ca deja ma intreaba doamna daca iam gasit rochita pentru ca are rolul principal va multuemesc tuturor si va doresc sanatate si bunul Dumneyeu sa va ajute Doamne ajuta sarut mana.
|