![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
D, intr-adevar, cand scriem la calculator, unii revad textul si il corecteaza, altii nu. Fiecare, dupa cum e facut. Dar unele greseli nu sunt intamplatoare. Ele ne redau starea sufleteasca.
Odata, am cunoscut un om pentru care am lucrat ceva, fara sa cer bani in avans. M-a innebunit cu tot felul de modificari, pana am terminat lucrarea. Odata am stat de vorba cu el si am descoperit ca credea intr-o erezie, dar nu i-am facut observatie, pt ca era absolvent de teologie. La un moment dat, cand ii scriam numele la calculator, in loc de Stanescu, cum il chema, am scris... Satanescu. S-a adeverit, pt ca, dupa ce i-am facut lucrarea, m-a lasat balta si nu mi-a dat nici un ban. Dar alta intamplare pe care trebuie sa v-o spun este ca , la un moment dat, am luat un ziar si am citit acolo un artiocol despre printesa Victoria de Suedia. Titlul era corect scris, dar articolul incepea asa: "Printesa Victoria de Suecia, etc, etc.". Eu m-am intrebat: ce o fi asta, Suecia, o fi vreo provincie a Suediei, iar printesa o fi purtand acest titlu, asa cum printul William poarta numele de Duce de Cambridge? In fine, am trecut mai departe, dar in minte mi-a ramas aceasta denumire: Suecia. Dar Dumnezeu, care vrea ca omul " la cunostinta adevarului sa ajunga", mi-a scos in cale , odata, doua suedeze, cu care am colaborat. Ele erau foarte curate la inima, m-au uimit, dar nu am discutat despre printesa. Dupa ce ele au plecat din tara, a venit si ziua nuntii printesei. Atunci am stat si m-am gandit si eu, mai bine, ce-i cu asta, Suecia?, Si asa m-am dumirit ca de fapt, era o greseala de redactare. Tampitul care dactilografiase, citise litera "d", ca fiind scrisa "c" plus "i", si , fara sa se gandeasca, avand mintea intunecata, scrisese, inloc de "d", "ci". De vina a fost si ziarsitul, care avea un scris dezlanat. Si asta pe pagina a doua a unui ziar destul de serios. Si acum imi vine greu sa imi scot din minte cuvantul acesta. Unii oameni sunt foarte periculosi. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa fac? Am nevoie de ajutor | Raluca06 | Nunta | 121 | 17.12.2012 20:55:23 |
am nevoie de ajutor!!! | steluta1981 | Umanitare | 1 | 06.06.2011 18:43:44 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|