Citat:
În prealabil postat de maria40
Doamna Simona eu va scriu in cunostinta de cauza. Dvs. nu veti reusi oricat de mult ati incerca sa-l determinati sa-si schimbe gandirea. El acum nu mai poate discerne raul de bine. Este "legat" de ea! Cand esti legat de cineva nu mai judeci rational....nu mai poti gandi. Tot ceea ce-ti spune acea persoana este litera de lege si faci exact ce ti se spune.
E fiul dvs. si eu va sfatuiesc sa nu-l lasati sa-si distruga viata! Dupa cum v-a spus si preotul cu el se intampla ceva. Trebuie neaparat sa-l duceti la Slujba de Maslu de mai multe ori si TREBUIE neaparat sa-l indepartati de acea femeie prin orice mijloace. Sa nu mai ia legatura cu ea deloc nici prin iternet nici prin telefon.
Cei care va sfatuiesc sa-l lasati in pace ca e matur si trebuie sa gandeasca de unul singur ori nu sunt patiti ori nu au copii. O mama face orice pentru copilul ei chiar daca copilul e la varsta maturitatii...nu conteaza e tot copilul ei. Cine nu este "patit" ca sa spun asa nu-si da seama ce periculoase sunt aceste vraji si farmece care pot distruge un om definitiv.
Trebuie sa luptati cu toate fortele pentru ca doar pe dvs! Cei din afara privesc detasati ce i se intampla fiului dvs. sa nu credeti ca ii pasa cuiva.
Dumnezeu sa va ajute si sa va lumineze calea!
|
Buna ziu multumesc pentru raspuns, la biserica a fost fiul meu in romania de sarbatori nu va zic ca incepuse sa tina si post dar cum sa impacat cu ea sa terminat tot, cand aprind tamaie in casa bombaneste ca il deranjeaza mirosul , la sfantul Maslu nu putem ajunge , biserica aici este departe de noi cam o ora distanta dar parintele ne/a zis sa/i lasam o bluza in biserica sub SFANTUL ALTAR, ce sa zic ne e tare greu este complect schimbat in rau si am observat ca in momentul cand tin post atunci face scandaluri cu noi ,Multumesc pentru incurajari,DOAMNE AJUTA!