În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Stimata doamna, nu am acum timp, dar va rog sa ma credeti, este, INCA, disponibil un munte de literatura, evident nu belestristica, ci dovezi clare, despre ce asociatie de indraciti este masoneria. Pe scurt: sunt inchinatorii favorizati ai Aluia. Adica ei practica paladismul, inchinarea directa la Ala, la modul cel mai "corect", si sunt ai lui, trup si suflet. Ca sa intelegeti prin puterea exemplului: ati fi de acord ca un/o eventual/a vrajitor/vrajitoare care ar lucra cu puterea blestematului ei de stapan sa va distruga familia sau afacerea/cariera, sau sanatatea, merita pedepsit/a, inclusiv prin arderea pe rug? Daca da, atunci avem o baza de discutie comuna. Francmasonii si vrajitorii sunt draci in trupuri, metaforic vorbind. DUMNEZEU VREA SA APLICAM SI DISCERNAMANTUL IN DEZVOLTAREA PORUNCILOR SALE, NU FANATISMUL ORB, FIE SI UN FANATISM PARADOXAL AL RELATIVISMULUI IUBIRIST SI TOLERANT. SI ASTA O SPUN SI O APLICA TOTI CREDINCIOSII IMBUNATATITI: SI CATOLICII, INDIFERENT DE RIT, SI ORTODOCSII, SI PROTESTANTII...Ehei, ce frumoase erau vremurile cand deopotriva Papii si marele Calvin ardeau vrajitoare pe rug... La noi? Pai il gasiti pe Ala si pe slugile lui jurate la mica publicitate...Ba chiar cloaca masonica are statut de utilitate publica (!!!!)... Toate afirmatiile mele pot fi verificate. Oricum, hai sa revenim on-topic, ok? Despre "bodega cu devaronieni", la topicul despre masonerie.
Cu cei din alte religii, nu am nimic, dimpotriva. Cred, de exemplu, in superioritatea ontologica a Poporului Ales, si nu ma simt deloc, ca arian, umilit de acesta realitate, pe care o glasuieste istoria, cat ar fi de masluita. Fiecare la locul sau, stapan, preot si om de stiinta, corect? Iar in ce-i priveste pe clarvazatori, va aduc aminte cum a scos apostolul duhul pitonicesc din slujnica aceea... Din nou, va rog sa NU continuam, aici, discutia aceasta off-topic.
|