Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.07.2011, 16:32:20
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit Despre viata...intrebare

Buna ziua.

Dupa cum unii dintre voi au observat sau unii dintre voi care ma cunosc si mai demult am credinta,sunt credincios,frecventez Bisericile,imi place religia si tot ce tine de Dumnezeu.

Totusi vreau sa va spun ca eu am o multime de hobbyuri,de pasiuni.Imi plac multe lucruri,enigme,stiinta,istorie,geografie,vizitatul ,transportul in comun,muzica etc.

Vreau sa va intreb daca e bine asa,adica daca e bine din punct de vedere duhovnicesc,sa fac mai multe lucruri,sa imi place cele ce am zis mai sus.Poate pare o intrebare stupida dar sunt unii poate care au alta parere,mai ales unii duhovnici,preoti etc.Dar sunt si alti preoti si duhovnici care recomanda astea.

E normal din punct de vedere duhovnicesc sa ai si alte pasiuni,sa iti placa si alte lucrurie etc.Am auzit ca unii recomanda doar viata duhovniceasca ,doar matanii etc,da e bine si asa,iti dedici viata intru totul lui Dumnezeu dar fiecare cu viata lui.
Banuiesc ca si voua va plac mai multe lucruri.

Am pus intrebarea din curiozitate.Astept pareri ,astept sa vorbim.

Numai bine si Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O intrebare la care nu gasesc raspuns depre viata lui isus alexica Generalitati 107 25.06.2011 23:02:10
despre viata vesnica iordan Din Noul Testament 22 05.05.2010 17:23:01
Despre viata de dupa moarte georgian_osa Din Noul Testament 30 14.03.2010 18:49:29
Despre cei ce isi iau viata... malmo Slujba inmormantarii 25 07.02.2010 19:26:21
Despre viata ingereasca! alecsandru Calugarul 65 22.03.2007 12:04:36