![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
URME DE PAŞI PE NISIP !
Într-o noapte, un om a avut un vis. A visat că mergea de-a lungul unei plaje, împreună cu DUMNEZEU. Pe cer „ fulgerau” scene din viaţa sa. Pentru fiecare scenă, observa două rânduri de urme de paşi pe nisip ; unele aparţinându-i lui, iar altele ale lui DUMNEZEU. Când ultima scenă din viaţa lui a „ fulgerat” în faţa sa, a privit înapoi la urmele lăsate. A observat că, de multe ori, de-a lungul cărării vieţii sale, era un singur rând de urme. A mai remarcat, de asemenea, că aceasta se întâmpla în cele mai rele şi triste momente ale vieţii sale. Acest lucru l-a frământat cu adevărat şi l-a întrebat pe DUMNEZEU : „ De ce ? ”. -„ Doamne, ai spus că, din momentul în care am decis să te urmez, Vei merge alături de mine tot drumul, dar am observat că, pe durata celor mai grele timpuri şi necazuri din viaţa mea, există doar un singur rând de urme. Nu înţeleg, de ce atunci când aveam mai multă nevoie de Tine, Tu m-ai părăsit ?”. DUMNEZEU i-a răspuns : „ Preţiosul, preţiosul meu copil. Te iubesc şi nu te voi părăsi vreodată !. În momentele tale de încercare şi de suferinţă, când tu ai văzut un singur rând de urme, EU te purtam pe tine în spate !” Dumnezeu să vă ajute în toate încercările !!!!!! |
|