Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.07.2011, 11:06:22
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Dragii nostri va spun cu mare durere in suflet ca inca stam aici ,mai avem inca pana pe data de 16 nu am reusitr sa strangem banii pentru transport si nu stim ce sa facem si cum sa putem pleca ,am facut si am pregatit toate cele necesare am achitat la bloc toate datoriile si nu mai avem deloc bani in casa ,nu stim ce o sa facem ,mai avem cateva zile sa putem pleca iar proprietarul ne preseaza in fiecare zi ,ca nu mai poate sa astepte sa ne descurcam cat de repede iam explicat ca nu putem pleca din cauza transportului si nea spus ca nu este treaba lui ,cu gazda neam achitat si nu mai are treaba cu noi nea spus ,suntem singuri si disperati ce sa facem nu stim ,va rog din suflet ajutatine sa ajungem acasa cu bine ,va rog rugativa pentru noi la Bunul Dumnezeu , Maicii Domnului si a Lor Fiu Iisus Hristos sa ne ajute sa ne fie bine sa trecem cu bine si peste acest necaz al nostru va imploram fiti alaturi de noi in rugaciunile dumneavoastra va multumim si Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa va aducem si vesti bune despre noi ,Sarut mana tuturor ,Dumnezeu sa va rasplateasca si pe pamant si pe cealalta lume pentru tot ceea ce faceti pentru noi ,Doamne ajuta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tu, mata sau dumneavoastra Adriana Cluj Generalitati 18 25.06.2014 13:08:57
Apelez la rugaciunile voastre alexina Umanitare 26 04.04.2011 11:39:25
Stiti dumneavoastra oare? goldfinger17 Intamplari adevarate 10 02.04.2011 21:06:43
parerea dumneavoastra Anamaria_anca Generalitati 12 11.03.2010 18:57:39