Citat:
În prealabil postat de catalin2
Te gasesti intr-o cumplita eroare, probabil nici nu ai prea multe informatii. Eu am practicat reiki, e exact samanism, vrajitorie. Daca este cineva adeptul samanismului e exact in locul potrivit.
|
Eu cred totusi ca in reki nu se face tot ce se face in smanism, deci nu le poti compara. Reiki presupune disciplina morala exact ca si cretinismul sau iudaismul.
Faptul ca tu nu au simtit ca esti binecuvitat inseamna ca ai practicat prea putin sau poate prea sporadic.
Iar ca sa poti deosebi cu siguranta duhurile ai nevoie de darul desebirii destinat special pentru acest lucru -dar a carui definitie nu este cea corecta in dogma , mai este una in canonul dstinat intrnrilor sinodale si ea se refera la perceptiile duhului ca o briza mai rece sau mai calda perceputa in creset si palme-Prin intermediul careia primesti raspuns pozitiv sau negativ infunctie de temperatura. ceasata perceptoe oau f multi preoti insa nu s bazeaza pe ea fiindca nu stiu ce este cu ea iar altii pentru ca nu percep Biblia racoroasa ci doar amestecat -ceea ce este f. corect -daca ai scrie Dumnezeu pe o bucata de hirtie atunci ai simti doar racoare.
daca tu ai simti aceste perceptii ca orice practicant reiki atunci ele nu se pot pierde sau intrerupe daca practici o viata spirituala -ori de cite ori te vei ruga le vei simti tocmai pentru ca sint de la duhul tau sfint pe care trebuie sa il ecubnosti si astfel si sa il intaresti pe mai departe -altfel vei simti o problema energetica in piept din cauza neincrederii in duhul tau sfint.
Te-am interbat si pe privat daca incerci sa te rogi lui Dumnezeu fara sa mai folosesti simbolurie -rugaciune punind palmele la fel ca in reiki simti cum curge aceeasi binecuvintare ? Are ea acelasi efect?