Citat:
În prealabil postat de AlinB
Serios mai Antonia?
Este cumva acolo in filmare ce li s-a zis parintilor in cauza despre actele astea inainte sa li se ceara parerea?
Ca eu n-am vazut.
Daca au fost "prelucrati" cum a fost "prelucrat" si parintele Iustin de mafia neo-securista a celor care se dau ucenicii lui, de a ajuns sa zica (filmat) ca in cipusoare sunt microfoane si cu actele biometrice e omul spionat prin satelit, pai ne-am facut de tot rasul cu tot cu "ortodoxia" asta "anti-biometrica".
|
Hai, ca ma faci sa rad. Esti convins ca spui adevarul? In multe probleme iti admir punctele de vedere, dar in problema documentelor electronice, nu. Despre aceste documente electronice se vorbeste de multi ani si nu era nevoie sa mearga nimeni sa-i informeze pentru ca mai apoi sa-i filmeze, caci acesti duhovnici sunt convinsa ca stiau atata lucru. Aici nu mai sunt importante orgoliile noastre, ci adevarul, dorinta de a nu sminti.
Cand mai multi duhovnici spun un lucru sustinut de textul Apocalipsei, apoi trebuie sa ne punem capul la contributie si sa vedem daca nu cumva au dreptate.
Daca toata mafia neo-securista s-a coalizat in jurul parintelui Iustin, in jurul lui Basescu cine a mai ramas? Cei albi ca... portocala?!