![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vad ca tot despre bani este discutia. Deci scuza ta cade, eu zic ca e mai degraba ipocrizie. Iti pasa acolo unde te doare pe tine ca ateu, religia si faptul ca exista. Te doare pentru ca iti sugereaza ca ar exista o varianta mai buna a individului care esti. Si asta deranjeaza pe unii. de asta si ajung atei. Dar interesant este ca oricat ar incerca sa nege ca exista si varianta asa, pana la urma nu reusesc decat sa sfarseasca intr-un soi de frustrare a carui singur paleativ este sa incerce sa-si demonstreze ca exponentii religiei nu sunt persoane mai bune, deci religia nu functioneaza. Deci nu poate functiona nici pentru ei. QED. Din pacate, nici inima nici ratiunea nu se lasa pacalite asa usor. Ca daca s-ar fi lasat, acum erai prin alta parte traindu-ti viata nu incercand din toate puterile sa stropesti lucruri care sunt mai presus de tine, ca sa nu mai vorbim de intelegerea ta. Am mai avut ca tine pe aici, si chiar daca si-au sters contul sau au fost banati, continua sa se intoarca. De ce? Ca sa marturiseasca ca viata de ateu este un stres maxim. Last edited by AlinB; 08.08.2011 at 09:55:29. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|