![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.allfacebook.com/fox-news-...hreats-2011-08
"Pagina Facebook Fox News a primit peste 8000 de amenintari cu moartea postate pe peretele paginii , dupa ce Directorul de Comunicatii al grupului Atei Americani, Blair Scott , a aparut la emisiunea retelei Fox, America Live, discutand despre procesul in instanta al grupului pentru a opri ridicarea unui crucifix in World Trade Center Memorial. Administratorii paginii Facebook au lucrat intens la stergerea comentariilor rauvoitoare ,dar nu inainte ca blogger-ul XXXXX sa faca niste capturi " Eu zic sa-i omoram pe toti si sa vada cu ochii lor ca exista Dumnezeu Impusca-i . Trage sa omori. Pentru toti ateii, muriti si mereti in iad haha daca as putea v-as impusca pe toti in cap cu o carabina Usor, ii impusti . Ii impuscam, macar stim unde ajung , risipa de oxigen Ii rastignim pe crucea aia... Cred ca ar trebui sa-l spanzuram pe lider... Ei is atei asa ca nu conteaza daca ii omori II omori. Uite solutia mea, ii omori...glumesc ...poa' sa se duca in iad, o stai, se duc. Atei stupizi , sper ca Dumnezeu sa-i omoare pe toti. ![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Facebook: bun sau rau ? | Cristina Maria | Intrebari utilizatori | 45 | 07.11.2012 22:47:59 |
Cont pe Facebook pro/contra? | caty_deea | Generalitati | 23 | 15.08.2011 19:29:00 |
Facebook ? | podariuv | Intrebari utilizatori | 24 | 11.06.2010 15:15:23 |
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 07:32:19 |
|