Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.08.2011, 19:34:32
ioan_strainul
Guest

Arrow Sarbatoarea Sfintei Mari

Iubiti Mei frati si surori ce parere are fratiile voastre de felul In care inteleg uni dintre frati nosti din diferite locuri sa cinsteasca Sarbatoarea Adormiri Maici Domnului am vazut la televizor si va spun cu durere In suflet ca am lacrimat si ma durut cum poate sa fie uni dintre noi atIt de Intunecati cu Mintea si cu Sufletul, oare asta Inteleg ei ca este cinste sa pui manele la portile Manastiri si ce au facut autoritatile ca sa rezolve acest lucru pentru ca nu este de azi de ieri ce este de vreme Indelungata aceasta batjocora adusa Sfintei Biserici si Cinstitei de Dumnezeu Fecioara si Maica a Domnului nostru IISUS HRISTOS.
Aceiasi culpa o au si autoritatile Bisericesti care nu sau sesizat si nu au cerut ajutorul si sprijinul celor in drept sa rezolve acest fenomen aceasta paga si batjocora dac vor sa bea sa se Imbete sa se duca la departate de Biserici si de Sfintele Manastiri.
Ma mr cum ne mai poate Rabda Dumnezeu pe PamInt.
Doamne tu esti mult Indurat si mult milostiv cu noi nebuni si pacatosi te rugam curateste tu locurile cele Sfinte de aceasta molima si batjocora a deavolului.

Slavit sa fie Domnu Dumnezeul nostru In veacul veacului amin
Attached Images
File Type: jpg de81127871bdcc0312a434390250f9ef.jpg (10,3 KB, 3 views)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mari Romani lore86 Generalitati 31 31.07.2013 18:30:46
Mari duhovnici si sfaturile lor Iubirea Mari Duhovnici si predicile lor 2 26.07.2010 22:42:27
Sarbatoarea Sfintei Parascheva - Iasi 2009 cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 30 15.10.2009 13:45:32