![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"""""""@ tara tara vrem ostasi +++++++++++++ Spune-mi dar fratele meu, tie ti-ar place ca cineva sa-ti necinsteasca mama si memoria ei ? Oare Mantuitorul se bucura atunci cand unii o numesc o femeia ca oricare femei, cu mai multi copii cand ea a fost singura gasita vrednica sa poarte in pantece pe Fiul lui Dumnezeu, pe cea in fata carei Gavriil s-a plecat ?
http://calauza-ortodoxa.trei.ro/?item=12[/quote] ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++ Multumim mult pentru stardania fratiei tale de a lumina mintile cele Intunecate de vrajmasul deavol. cu fatarnicia si mIndrie care nu este buna . CIti dinte cei care lupta cu necunostinta se vor stradui sa caute si sa citeasca si sa Intelega ce doresti sa luminezi cu lumina cea adevarata care bucura pe StapInul Hristos??? eu cred ca nu multi de oare ce aici nu sa cauta a se Intelege mai de graba a rastalmaci lucrurile si lamuririle aduse de uni dintre frati In Duhul Dragostei si al BlIndeti cerut de Hristos . Bunul Dumnezeu sa fie milostiv si Indurat cu noi si cu toti frati nostri si sa ne uneasca pe toti In Duhul dragostei de Dumnezeu si de aproapele nostru amin amin amin. Slavit sa fie Domnul Dumnezeul nostru acum si In veacul veacului amin amin amin, Last edited by ioan_strainul; 17.08.2011 at 13:04:26. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Cultul penticostal | rafael12345 | Intrebari utilizatori | 46 | 23.01.2014 10:07:13 |
Cateva din aparitiile Sfintei Maria in ortodoxie | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 05.02.2012 12:54:21 |
luther se ruga Fecioarei,protestant fiind! | Ioana-Andreea | Biserici Protestante | 101 | 04.06.2010 12:41:00 |
luther se ruga Fecioarei,protestant fiind! | Ioana-Andreea | Secte si culte | 0 | 06.04.2010 22:07:08 |
|