![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Vă iert, părinte ! Iertați și dv copiilor, pe măsura darului dv mai mare ce l-ați primit !
Cât despre: Citat:
Un alt lucru care trebuie observat: are și laicitatea avantajele ei. Ca preot, ești legat să nu dai alte răspunsuri decât cele "oficiale" ca să zic așa: nu poți transmite decât ce ai primit și nu mai mult, nici altceva decât ai primit. Când un preot răspunde, omul înțelege că Biserica a dat acel răspuns. Ca laic, însă, ai o libertate mai mare, pe care preotul nu o are în a transmite păreri personale. În sfârșit, mai merită subliniat că, între învățătura catolică și cea ortodoxă sunt, poate, 99 % asemănări și 1 % deosebiri. Mai ziditor lucru ar fi pentru mine (și poate și pentru alții) să îmi spuneți unde anume am greșit în răspunsurile mele și de ce anume, decât obiecția de fond că nu se cuvine ca un catolic să dea răspunsuri. În Cristos, Domnul nostru, M.D.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inchisa in intuneric | ilinca_m | Generalitati | 22 | 03.04.2012 16:43:24 |
Urgia justitiara , cele 3 zile de intuneric | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 7 | 22.07.2011 22:33:31 |
Trei zile la Sihastrie | OmuBun | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.10.2010 22:48:46 |
Unde a fost Iisus in timpul celor trei zile dintre moartea si invierea Sa? | lacrimi | Din Noul Testament | 18 | 24.09.2010 07:18:50 |
Icoane Speciale Luminoase in intuneric | civt | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 31.08.2008 22:04:09 |
|