Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2011, 15:13:13
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Savonarola Vezi mesajul
Bineinteles ca le revizuiesc. Problema nu este asta ci faptul ca nu spun ca le revizuiesc si dupa cine se "inspira" la revizuirea "dogmelor". O alta problema este ca ei nu recunosc ca s-au inselat. Eu insumi cu ochii mei am vazut alta doctrina a mantuirii intr-un tratat de teologie crestina evanghelica, tratat in care doctrina mantuirii este tot mai apropiata de doctrinele romano-catolica si ortodoxa, chiar daca mai este totusi diferenta intre ele. Problema protestantilor sau poate a neoprotestantilor este ca isi dau tot mai mult seama ca in aceasta doctrina s-au inselat, adica au cazut in erezie, dar multi nu vor pur si simplu sa recunoasca acest lucru public, si mai nou incearca sa concstruiasca o alta doctrina, mai apropiata de adevar, dar pe sub masa pentru a nu isi pierde increderea furnizorilor de zeciuiala si implicit zeciuiala aferenta.
Exact acesta e fenomenul!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Protestanti, Luther si ........invatatura lui alecsandru Biserici Protestante 118 08.09.2015 18:50:21
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta Ioana-Andreea Secte si culte 77 16.11.2013 22:42:56
Experiente cu protestanti danyel Secte si culte 83 12.02.2013 16:18:24
Postul la [neo]protestanti Florin-Ionut Secte si culte 131 21.01.2013 14:41:56
sfintii cei noi sunt catolici sau protestanti? grecu Biserica Romano-Catolica 21 21.07.2009 04:02:01