Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.09.2011, 21:19:17
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Nu sunt nici evreu, nici arab, nici sirian... spun doar ca prefer sa ma spal decat sa ma operez fara motiv... dar tu esti liber sa li te alaturi celor sus mentionati Eventual vezi daca mai prinzi o rezervare la Ciomu... ca te rezolva el.... LOL
Doamne feri, mai bine imi tai un brat... il recomand pe Ciomu cu caldura sefului delegatiei FMI, membrilor Marii Loji, presedintelui si primului ministru, etc...lista de oameni sus-pusi la care ma gandesc cu dragoste crestina e foooarte lunga....:D
Serios acum, spuneam in sensul ca semitii, poate inclusiv datorita acestei operatii, sunt mai...apreciati de feminitatea locala... Ai vazut tu araboaica/siriaca sa "fuga" din tara ei cu un degenerat occidental lispsit de virilitate, pentru alt motiv decat banii?...
Prima oara am fost in Germania cd eram adolescent cu taica-meu... Ei, si amndoi, in acelasi moment aproape, am observat aspectul aproape hermafrodit al multor occidentali...deh, rasa spalacita...
On-topic. Scz, e un forum de credinta, dar sntem toti adulti, deci: exista ceva toxic numit smegma. Acesata substanta, consecutiv circumciziei, dispare. Conform a foarte multe studii, smegma (de unde isi trage numele o afurisita de bacterie numita Mycobacterium smegmatis) e responsabila in masura insemnata pentru cancerul de col uterin. lol Asa ca, decat sa ne sterilizam fiicele pubere prin vaccinuri indoielnice, ca asa ne impune gunoiul mondialist masonic, mai bine ne circumcidem fiii.
Reply With Quote