Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Văd că ți-ai propus să tai în carne vie. Dincolo de monitor se află totuși un om. Dacă cineva nu deține o cultură teologică substanțială bunul simț, bunătatea și sociabilitatea cuiva care se află la celălalt capăt al pământului atârnă cu mult mai greu în balanță decât obrăznicia și tupeul unor "erudiți" docți în toate.
Eu o iubesc pe Vasilica așa cum este și te rog tare mult să nu o jicnești că nu ai nici un motiv. Nu cred că te-a supărat cu ceva.
În rest...Pace și răbdare.
|
Vezi cum tot ce ai spus de fapt nu reflecta realitatea de pe forum? Pe tine te-a deranjat un singur mesaj adresat unei alte persoane, desi nu ai avut rabdarea sa citesti si mesajul cu explicatiile. Cele doua mesaje sunt doar printre ultimele mesaje primite de mine, eu am avut parte constant de astfel de atacuri cu buna stiinta si ingaduinta adminului. Uite, ca sa nu crezi ca as fi in stare sa scriu eu un astfel de mesaj, a fost pentru a arata ce se intampla:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...8&postcount=89
inseamna ca de fapt esti de acord cu mine si tot ce am scris aici si acum ti-ai schimbat parerea. Sau e doar din moment ce nu mi se intampla mie sau unor prieteni nu ma intereseaza.