![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca cititi cartea dnului Zelea Codreanu "Amintiri de la Jilava" vedeti ca dnia sa se ruga la "Sfantul" Anton de Padova.
Acum nu stiu cat de sfant o fi respectivul din BC,dar e ciudat cum aceste manifestatii contrare vizitei papei sunt pregatite tocmai de neo-legionari sau de simpatizanti ai legionarilor. http://foaienationala.files.wordpres...z-codreanu.pdf "Ma rog în fiecare zi Maicii Domnului si Sf. Anton de Padova, prin ale caror minuni am scapat la 1934." Cine stie poate unii din dnii neo-legionari spera sa vina acolo oameni mai impulsivi,sa faca unele in neconcordanta cu doctrina crestina ca apoi sa se zica ca cei de nu vor sa se uneasca BO cu BC asa (fara ca BC sa corecteze in special aspectele legate de inchizitie si de cruciade care nu se pot rezolva fara problema indulgentelor - prin care dracii au inselat pe unii clerici catolici de atunci sa dea binecuvantare la cruciade si de aceasta mai sunt legate nu stiu cate doctrine ratacite,care cine stie probabil ajung chiar la Filioque - si de ideea de purgatoriu aceasta ducand se pare la ideea de inchizitie etc.) sunt oameni fanatici,care se zic numai crestini cu numele etc. Acesti parlamentari care nu o sa participe la cuvantarea Papei au o atitudine foarte buna dupa cate mi se pare mie si mi se pare ca asa putem si noi sa facem,pur si simplu sa nu bagam in seama acest eveniment.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 20.09.2011 at 18:34:53. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vizita la muntele Athos | marius din | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 31.10.2012 12:09:44 |
Vizita papala in 2013 ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 13.09.2012 21:04:03 |
Primul tweet al Papei | Daniel_7 | Biserica Romano-Catolica | 0 | 29.06.2011 20:49:28 |
Sf.Sinod al BOR invita la dialog BRU si accepta vizita Papei | Pr.Coriolan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 08.07.2010 13:54:27 |
Eventuala vizita a papei in Romania,ocazie de marturisire a credintei cu smerenie | mihailt | Biserica Romano-Catolica | 39 | 18.02.2010 20:48:00 |
|