Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2011, 23:29:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile Pt. Omu Bun

Te citez :
"Iarta-ma, frate Cristian pentru multele ganduri negre pe care ti le-am purtat o vreme. Eu sunt vinovat fiindca nu eram capabil sa iubesc neconditionat. Ce conteaza daca tu ma vanezi la orice cotitura? Sa-i multumesc lui Dumnezeu ca prin tine am sansa sa ma desavarsesc. "
De mult te-am iertat , dar sa sti ca nici nu stiu sa ma supar cu adevarat doar ma revolt un pic , si-mi trece ! Problema este complet alta , am pretentii foarte mari de la tine , caci te cunosc de la inceputul aparitiei tale aici pe cand ai scris un thread despre omul bun ( un fel de justificare foarte frumoasa al numelui tau de aici ). Sa-ti spun drept ceva , si pentru tine si pentru Iustin : voua va plac proprile voastre compozitii in redactarea textului , acordati mult prea multa atentie aranjamentului cuvintelor cu dorinta certa de a suna bine , de a avea priza la public , ori asta-i mandria , nenorocita de mandrie ce ne va vlagui pe toti . Iustin a avut odata un moment de sinceritate , si a rescunosut deschis ca nu-i vine a crede cat de frumos scrie , si adaug eu , comparativ cu gandurile ascunse . Vezi , aici e buba , mandria te face sa crezi ca orice contrazicere e dusmanie , e vanare , si alte cele , caci mandria asta nenorocita te face sa crezi ca esti cel mai bun , cel mai tare , cel mai destept , cel mai iubit , de necontrazis , de necombatut . Cum eu , care merg prin manastiri , prin pelerinaje , am copii atat de destepti si frumosi , citesc intruna , stiu ce-i dreapta credinta , fac milostenie , sunt om bun in toate , vine un user cu nume de boss si ma contreaza , imi "strica" imaginea , ma "urmareste" , si alte cele complet neadevarate . . . !
Gandurile tale sunt oglinda ta , aceasta find valabil si pentru mine si pentru oricine din lumea asta . Incearca sa te preocupe mai putin imaginea ta , frumusetea textului scris , imaginea povatuitorului de "renume mondial" , si ai sa vezi cum gandurile incep sa se limpezeasca , uitand de vrajmasii si urmariri imaginare .
Am marea rugaminte sa respectam tema acestui thread si sa nu mai comentam useri , conform dorintei administratiei in urma ultimelor tulbutrari aparute pe acest forum . Hai sa terminam odata in a pune in discutie pe X sau Y , ci sa dezbatem tema thread-ului pe care intram ! ( asta ca o mica observatie prieteneasca , tinand cont de varsta pe care o am si nu in ultimul rand de cei aproape 6 ani de forum ).
In rest : Sa ramai Ortodox pana la capat !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11