![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
bin000:
Intrebarile aberante pe care le pui legat de Stefan cel Mare imi dovedesc ca nu ai nici un raspuns coerent la ce te-am intrebat. De curiozitate, stii macar cat de cat ceva despre activitatea celor doi conducatori pe care i-am amintit? Banuiesc ca ai citit Biblia, deci sigur stii mult mai bine decat mine atrocitatile comise de Dumnezeu (Sodoma si Gomora, potopul, pedepsele impotriva egiptenilor, etc, etc). Exista nenumarate exemple de cazuri in care Dumnezeu propovaduieste sclavia, crimele de razboi, pedepsele brutale, violul. Chiar crezi ca are rost sa dau copy-paste aici pagini intregi cand poti citi singur in biblie? Oricum, cateva citate scurte din Isus Cristos: Matei 10,21: “Va da frate pe frate la moarte si tata pe fiu si se vor scula copiii impotriva parintilor si-i vor ucide.” Matei 10,34: ” Nu socotiti ca am venit sa aduc pace pe pamant; n-am venit sa aduc pace, ci sabie.” Matei 10, 35: “Caci am venit sa despart pe fiu de tatal sau, pe fiica de mama sa, pe nora de soacra sa.” Matei 10, 36: “Si dusmanii omului (vor fi) casnicii lui“. Matei 10, 37: “Cel ce iubeste pe tata ori pe mama mai mult decat pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeste pe fiu ori pe fiica mai mult decat pe Mine nu este vrednic de Mine.“ Matei (5:17) Să nu socotiți că am venit să stric Legea sau proorocii; n-am venit să stric, ci să împlinesc. 18. Căci adevărat zic vouă: Înainte de a trece cerul și pământul, o iotă sau o cirtă din Lege nu va trece, până ce se vor face toate." Ultimele doua ca sa ne fie cat de cat clar ca Isus Cristos era intru totul de acord cu indicatiile din Vechiul Testament. In orice caz, eu nu pot pretinde ca stapanesc biblia, astea sunt doar cateva informatii pe care oricine le poate gasi la o cautare de 5 minute pe Internet. |
Tags |
creatie, creationism, darwin, evolutie, evolutionism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum sa spun ? | odi_groza | Pocainta | 22 | 11.09.2010 15:04:18 |
Teoria Evolutiei | Evreulcelales | Generalitati | 96 | 25.09.2009 08:37:52 |
Oamenii de stiinta vorbesc despre Dumnezeu... | amatyyy | Generalitati | 0 | 10.05.2009 13:51:19 |
Teoria evolutiei vs Dumnezeu | seby_din_brasov | Generalitati | 2 | 19.02.2009 20:42:45 |
|