![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Merci. Si de exemplu, cand cineva imi face un lucru urat, stiu ca nu l-ar putea face fara voia Lui Dumnezeu, daca nu i-ar permite El. Cam greu sa ma obisnuiesc cu anumite lucruri, dar asta e. M-am intrebat, cand m-am dus acolo, daca e bine ca se intra pe baza de amprenta. Si ampretele sunt o privare a libertatii. Si de acolo, la cipuri e cale scurta. Si m-am gandit:"Faca-se voia Ta", adica voi intelege daca e bine sau nu, dar.......... trebuie sa cartim noi mereu. Greu sa accepti ca nu poti face nimic, fara voia Lui Dumnezeu si in acelasi timp, nimeni nu-ti poate face nimic, daca Dumnezeu nu-l lasa. Daca poti accepta asta, chiar traiesti libertatea. Am avut "momente de libertate", dar daca sunt suparata, este evident ca n-o traiesc. Off topic: M-am gandit, cand cineva mi-a facut ceva urat, ca n-ar trebui sa ma supar. Si pana la urma, lucrul urat facut de cineva tie, este o "moneda in plus in balanta mantuirii". Dar ei ce vor primi? M-a tentat sa spun asta anumitor persoane, sau sa spun "ca Dumnezeu iarta, dar nu lasa nepedepsit." Poate e urat sa spui ultima parte, ca e ca o amenintare. Sau poate ar trebui sa ne gandim ca daca noi reusim sa iertam, vor fi iertati si ei de catre Dumnezeu. Cale lunga de batut......
"Fericit este cel ce se bucura si isi poarta crucea sa fara murmur. " Ducele Ioan Constantinovici Last edited by Azzuurra; 01.10.2011 at 00:06:54. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Dilema | Tia | Botezul | 9 | 03.12.2009 15:04:22 |
dilema | paraschiva | Generalitati | 8 | 19.10.2006 23:03:54 |
|