Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2011, 23:35:55
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
de unde izvoraste aceasta deznadejde?
Dintr-o iubire pierduta..... nu am putere nici Tatal nostru sa il mai spun...... ce sa mai zic de acatiste citite, cum faceam inainte, rugaciune neincetata in minte si suflet, post cel putin o data pe saptamana...... toate s-au dus..... oricate probleme as avea, nu ma mai rog..... nu mai am nadejde ca Dumnezeu ma poate ajuta..... dupa zile, luni intregi de rugaciune adanca, nu s-a aratat nici macar un gram de lumina in intunericul vast din jurul meu....... din contra, totul a disparut....... nu vreau mila de la nimeni, vreau doar sa inteleg cum se poate ca El sa treaca nepasator pe langa niste munti de durere, nici macar Sa arunce vreo privire la nori intregi de rugaciune trimisi catre cer, la rauri de lacrimi scurse prin pamant..... toate astea impreuna cu putin ajutor de la diavol au dus la o deznadeje crunta, care ma indeparteaza putin cate putin de tot ce am construit in mintea si sufletul meu alaturi de El, tatal meu din ceruri...... cred cu toata fiinta mea in El si in tot ce tine de ortodoxie, dar nu Il mai simt alaturi..... toata focul meu interior a ajuns doar un carbune incins, care e pe cale de a se stinge..... Va rog sa ma iertati.....

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
deznadejde si disperare ilinca20 Intamplari adevarate 108 23.08.2012 19:30:16
Confuzie, frica, deznadejde, lene etc. AGabriela Generalitati 8 21.12.2011 23:10:09
Cum scap de patima asta...:( mufy08 Pocainta 25 28.01.2011 14:18:14
Cum scap de vise ? Ajutor. clementia Generalitati 20 31.01.2009 11:32:57