Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2011, 00:49:50
sebislider sebislider is offline
Member

Data înregistrării: 22.10.2011
Implicit asta chair e grosolan

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
BAptistii cred din cauza iunselarii ca copiii si cei bolnavi ce nu au discernamant nu se pot boteza deci mantui Ioan 3:3. sa treci la ei insemna sa-i pui pe copii in grava primejdie si la fel pe cei bolnavi.

Pana in 1700+ toti CRESTINII din toata lumea s-au botezat, 1700 de ani de la IIsus. In 1700+ intr-o tara unii s-au botezat tarziu ca sa nu plateasca taxele ce erau datorate de cei botezati si asa a aparut aceasta idee cu botezul tarziu. Fara nici o legatura cu religia ci cu taxele. Si apoi unele versuri au fost scoase din context si asa am ajuns la baptisti. Trecerea de la ortodoxie la baptisti insemna departarea de Dumnezeu si poate fi considerata pacat si pentru ca baptistii au renuntat la spovedire ce sterge pacatele ce te facik? Ortoidocsii au o sansa sa ajunga in iad pentru trecerea la baptisti. Nevand sfanta Liturghie pentru viata vesnica, baptistii ce nu au luat sfanta Impartasanie probabil nu au viata vesnica fiind ca mortii ce-si ingroapa mortii. Sa ramanem ortodcsi sa se poata boteza si copii, sa se poata mantui si cei bolnavi si sa ,luam in continuare viata vesnica prin sfanta Impartasanie Ioan 6:53-54.
Afirmatiile tale sunt chiar grosolane. De unde le-ai scos? Ce dovezi istorice ai pentru ele? Cum adica pana in 1700 toti s-au botezat... Ce-ai vrut sa spui? Sunt de acord cu tine ca se poate sa fi fost sau chiar sa fie oameni care au facut unele lucruri pentru anumite "avantaje" dar hai sa fim seriosi nu se fac lucrurile astea peste tot, inclusiv in tara noastra ortodoxa? Iar afirmatia cu "trecerea de la ortodoxi la baptisti este un pacat si te duce in iad" este de-a dreptul rautacioasa. Daca incepem sa facem afirmatii din astea atunci se pare ca in curand o sa va las singuri aici sa va invrajbiti unul pe altul si sa va acriti vietile cu URA pentru semenii vostri. Pacatul vostru. Respectul pentru celalalt cred ca ar trebui sa primeze in declaratiile noastre. EX: Eu nu sunt de acord, de exemplu, cu Martorii lui Iehova. Dar niciodata atunci cand o sa ma intalnesc cu el n-o sa-i strig: Bai, lasa-te de credinta ta ca iadul te arde... Vino la noi la baptisti daca vrei sa fii mantuit... Nu vezi cum suna? Parca mai am putin si il iau si la palme... In rest... ce sa va zic... Dumnezeu sa aiba mila de noi toti....
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
eu ortodoxa,el baptist anamnaz Alte Religii 62 25.04.2016 22:56:31
Cultul penticostal rafael12345 Intrebari utilizatori 46 23.01.2014 10:07:13
Toaca in cultul crestin costel Generalitati 8 05.07.2012 17:01:05
Cum intelegeti cultul ortodox ? STEPHAN Spiritualitatea ortodoxa 10 11.06.2012 17:13:39
Muzica in cultul Bisericii Alexandru Muzica Bisericeasca 14 28.02.2007 18:13:44