Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90
De ce s-a ajuns de la caini vagabonzi la avort? De ce in loc sa "trambiteze" impotriva eutanasierii, ar trebui sa o faca impotriva avortului? In ce fel sunt conectate sau au legatura avortul si eutanasierea? Nu sunt proportionale in niciun fel, nu se afecteaza reciproc. Sunt doua chestii paralele. Unii oameni sustin drepturile animalelor. Altii sustin drepturile homosexualilor s.a.m.d. Vrei sa spui ca toti ar trebui sa lase deoparte ceea ce fac, pentru ca milita impotriva avortului? De ce? Sunt destui care o fac, fiecare cauza are nevoie de sustinatorii sai.
|
Pentru ca fiind un forum crestin problema s-a pus la modul ca dragostea de caini si cea de oameni, credinta in Dumnezeu, merg mana in mana.
Ori, asa cum ai observat si tu, nu se amesteca una cu alta.
Citat:
Nici eu nu sunt de acord cu eutanasierea in masa a cainilor vagabonzi. Si am semnat petitii in directia aceasta. Asta nu inseamna insa ca sunt pro-avort.
|
Nu, binenteles, esti pro-oameni muscati de caini, oameni omorati de caini.
Citat:
TU ma judeci pe MINE si imi spui ca nu sunt iubitoare de oameni? Nu crezi ca ar trebui sa renunti putin la ochelarii de cal?
|
Nu pentru ca nu militezi impotriva avortului ci pentru ca militezi ca oamenii sa fie muscati de caini si sa se cheltuiasca miliarde de lei pentru a se perpetua aceasta situatie la nesfarsit.