Poate fi considerat pentru ea un pacat sau o fapta buna?
Eu sunt casatorit de 9 ani si sotia mea nu poate face copii niciodata. Am stiut acest lucru de la inceput si totusi m-am casatorit cu ea. Am iubit-o si am considerat ca are si ea nevoie de cineva care sa-i fie alaturi, de un umar pe care sa planga atunci cand e suparata. De la o vreme am ajuns sa ne dorim un copil. Am vrut la un moment dat sa infiem unul, dar cosider ca in acest caz responsabilitatea e prea mare. Cineva ne-a propus la un moment dat sa alegem varianta,, mama surogat", si pe drept vorbind internetul este plin de anunturi de acest gen . Nu vreau in nici un caz sa transform nasterea unui copil intr-o afacere si nu am nici atat de multi bani.
Daca as gasi o femeie singura sau divortata care sa vrea sa faca acest lucru fara bani multi i-as plati cheltuielile medicale in timpul sarcinii si daca isi doreste, dupa un timp tot prin inseminare artificiala i-as face si ei un copil pe care l-as recunoaste ca fiind al meu si i-as plati pensie alimentara cat e nevoie.
Stiu ca pentru mine acest lucru e pacat, si voi face orice canon imi da duhovnicul dar ma intreb daca si pentru ea acest lucru (aducerea pe lume de copii in acest mod)reprezinta un pacat?
|