Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2011, 13:40:24
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Dupa cum ziceam, daca cineva nu vrea sa creada nu crede nici cand i se prezinta argumente foarte solide si va incerca sa le demonteze. Asa de intampla si cu Lumina Sfanta. Ca are fosfor, ca e o candela in Sf Altar... si altele.
Nici cu minunile nu prea merge la penticostali. Ei au fost mereu acuzati ca umbla dupa senzational, deoarece nu duc lipsa de minuni in biserica lor. Dar merge foarte bine cu puterea exemplului personal.

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Acum poate ne explica si noua un penticostal de ce vorbesc ei in limbi? Si penticostalul de langa el de ce nu intelege ce spune?
Pe acest forum, la sectiunea "Secte si culte", exista un topic special cu vorbirea in limbi, cu un record de vizualizari si de comentarii, unde s-a discutat cam tot ce se putea discuta despre subiect. Hai sa-l lasam pe Andrei sa afle raspuns la problema care il framanta, cu convertirea; el a deschis acest topic special pentru asta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noblete, convertire, pocainta, calugarie si martiriu antoniap Pocainta 3 15.11.2012 21:09:01
Motive de divort acceptate de Biserica Ortodoxa ioanspatar58 Intrebari utilizatori 3 16.10.2010 16:40:43