![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
imi doresc ca anul ce vine sa aduca tuturor pace, fericire si implinire.
cer iertare tuturor celor pe care i-am suparat prin postarile mele si anticipat celor pe care ii voi supara in continuare. mi-as dori sa nu mai dau peste dezbateri despre nu stiu ce profetie legata de anul 2012. mi se pare chiar o prostie, o tampenie, ca un crestin sa creada intr-o asazisa profetie mayasa. vom discuta in continuare despre subiecte "fierbinti", vezi pamant plat vs. sferic, dar asa e viata. ne vom certa in continuare pe marginea unor subiecte ca: existenta si crimele inchizitiei, evolutionism, filioque, etc. dar una peste alta, consider ca unele din discutiile noastre ne sunt benefice. ne trimit la studiu. chiar daca este doar o cautare pe google. probabil ca singurul lucru bun ramas de la Lenin, este deviza "Invatati, invatati, invatati!". hai sa invatam sa fim mai buni, dincolo de credintele nostre. sau, ca tot amintea cineva de Jack Nicholson, sa gasim motivele pentru care sa ne dorim sa fim mai buni. fiti fericiti cu totii! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un gand bun de 8 martie | adrian010155 | Generalitati | 33 | 08.05.2011 22:17:20 |
Un gand de sfanta Inviere | danyel | Generalitati | 22 | 06.04.2010 18:13:06 |
Va rog, un gand bun. | VelvetSky | Generalitati | 8 | 06.01.2010 12:44:02 |
Un gand fara titlu... | luchian | Generalitati | 5 | 21.03.2009 07:06:19 |
STEFANE, CE-AI DE GAND? | Ioan_Ciobota | Generalitati | 50 | 09.10.2007 12:05:15 |
|