Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.12.2011, 12:35:52
Scotland The Brave
Guest

Implicit

In primul rand as dori sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat,atat mie cat si celor din familia mea,atat in anul care sta sa se incheie cat si pe tot parcursul vietii de pana acum.A fost cu mult peste ceea ce am fi meritat,prosperitate si putere de munca,sanatate,alinare in nevoi,brat tare in incercari,bucurie nadejdii in trairea Credintei.Mi-as dori sa ajung si sa ma intorc cu bine din lunga calatoria pe care o astept de o viata si pe care o voi face in acest an in Tara Sfanta,pe urmele Mantuitorului,fie si doar ca un anonim si pacatos calator.Mi-as dori daca se poate pentru toti dragoste,bucurie,pace, indelunga rabdare, bunatate,facere de bine,credinta,blandete, infranarea poftelor.Sper sa ma rog mai mult si mai sincer,sa pot citi :) tot ce mi-am propus si sa acord Sfintei Scripturii acel timp de studiu pe care il merita si pe care l-am neglijat adesea si fara de care trairea ramine doar un pod prea indepartat.Sper si eu :) sa pot face mai mult pentru pentru cei care m-au ajutat,fie din confesiunea mea sau din alte confesiuni.Le sunt extrem de indatorat si sper sa-i pot rasplati asa cum ar merita.Dumnezeu sa ne aiba pe toti in paza Sa.

Last edited by Scotland The Brave; 31.12.2011 at 12:51:59.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Floriile in anul 2012 - Pelerinaj in Israel mirela.t Pelerinaje la locuri Sfinte 6 23.08.2012 05:01:48
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos Ion Pop Generalitati 24 18.04.2012 08:06:28
Anul mântuirii 2012 laurastifter Alte Religii 1 26.11.2011 19:15:20