Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Doamna ma dezamagiti profund. Daca e sa o luam dupa logica dumnevostra care religie din lume, afara se satanism, propovaduieste raul? Nici una! Sunt toate de la Dumnezeu? Atunci pt ce a mai dat Dumnezeu legea lui Moise? Nu era buna aia din Egiptul antic, caci si aia era tot de la el? Cititi cum este descris Dumnezeu in Islam si vedeti daca corespunde cu descrierea lui Dumnezeu din Biblie pe care a facut-o Iisus. Este la fel doamna? Cum poate o religie sa fie de la Dumnezeu atat timp cat ii neaga dumnezeirea lui Iisus? Si apropos, in numele cui scotea acel om demonii, cel pe care initial apostolii au vrut sa-l opreasca? Al lui Budha? Allah sau Shiva? Nu cred doamna. Ce spune Biblia: un Domn, O CREDINTA ( NU mai multe), un botez! Afirmatia dumnevoastra contrazice Biblia domna, Sper ca nu va luati dupa vreala asta ecumenista, ca defapt toate religiile din lume propovaduiesc acelasi Dumnezeu, dar sub diferite nume. Doamne ajuta!
|
Domnule, Sfinta Scriptura ne spune ca nici un fir de par din capul nostru nu devine alb fara voia Tatalui Ceresc. Budismul sau mahomedanismul exista pe pamint cu voia Tatalui. Daca afirmati contrariul, dupa parerea mea, este ca si cum ati afirma ca cel rau e mai puternic decit Tatal Ceresc.
De ce a facut Domnul asta? Nu stiu si nici nu cred ca e treaba mea. De altfel, acum vreo 10 ani cind am ajuns in Turcia, iar acolo am intilnit oameni foarte buni, mult mai buni decit multi dintre conationalii nostri, chiar m-am intrebat daca Domnul ii va condamna la moarte vesnica. Insa mi-a trecut prin cap ca nu e treaba mea sa stiu care sint planurile Domnului. Daca El a permis sa se intimple un lucru, cu siguranta ca l-a permis pentru binele nostru, chiar daca noi nu intelegem. Asa ca, eu personal nu-mi mai bat capul cu ce se intimpla cu cei dint alte religii. Va avea Domnul grija de ei. Eu de as putea avea grija de mine insami, pentru ca pentru mine voi da socoteala, pentru felul in care l-am iubit si ajutat pe aproapele si nu pentru mahomedani sau budisti.